Dobro došli na Sport & Marketing

 

Hvala što ste izdvojili malo vremena da posetite našu Web stranicu, gde ćete naći potrebne informacije o tome kako radimo, kao i mnoge važne rukometne sajtove.

 

Takođe možete posetiti ličnu Web stranicu Tatjane Medved, rukometašice i osnivača ove aktivnosti firme.

 

Sport & Marketing firme Santa Trade S.L. bavi se menadžerstvom i reprezentacijom profesionalnih sportista, pogotovu iz sveta ženskog rukometa, kao i sportskim marketingom.

 

Od 2002 godine, kada se započela ova aktivnost u okviru firme, rasli smo zajedno sa rukometom, posebno ženskim rukometom.

 

Sa uslugama koje Vam pružamo, garantujemo da će Vaši kako sportski ugovori tako i ugovori za imidž, biti pravno i legalno napravljeni, kako bi se ugovoreni uslovi što jednostavnije i komotnije ispunjavali.

Uvek smo Vam na raspolaganju, kako bi Vam pomogli oko rešavanja bilo kakvog problema ili situacije u kojoj se možete naći.

 

U zadnjoj deceniji, svake sezone ekipe evropaskih liga iz Danske, Norveške, Francuske, Crne Gore, Slovenije, Srbije i posebno Španije, rasle su sa sve većim ambicijama, zalažući se maksimalno kako bi obezbedili što veće budžete, imali bolju ekipu, bolje uslove i tako uspeli da povećaju svoj rejting, kako bi igračice imale veliki interes da zaigraju za te klubove i na taj način još više obogate svoje karijere.

 

Malo po malo, ženski rukomet postaje prestižni sport. Evropska Rukometna Federacija (EHF) uzima sve više učešća u promovisanju ženskog rukometa. Evropska i Svetska Rukometna takmičenja se već prenose preko najveće sportske televeizije – EUROSPORT. Evropska klubska takmičenja u okviru organizacije EHF-a, osim Lige Šampiona, već odavno imaju veliki značaj, i na taj način podižu interes medju evropskim klubovima, koji se bore da osvoje kvalifikaciona mesta u svojim ligama, kako bi obezbedili učešće u Evro Kupovima. Klubovi, absolutna većina iz elitnih liga, prerasli su u Klubove sa ozbiljnim ciljevima, dugoročnim projektima, te samim tim ispunjavaju ugovore i obaveze. Ali u isto vreme, zauzvrat traže odgovornost, požrtvovanje, profesionalnost i iznad svega odanost od igračica koje potpisuju.  

 

I zbog toga, ali iznad svega zbog samog sebe, najvažnije je da svaki igrač uživa u rukometu, bude rođeni borac, pokazuje stalnu želju da želi da napreduje i da bude pravi profesionalac. Na kraju krajeva, zlata vredno su rezultati koji pišu istoriju. I ako si ti deo te istorije, imaćeš najbolju nadoknadu za sva žrtvovanja i odricanja koja si imao tokom svoje sportske karijere.

 

Isto kako su napredovali Klubovi, i menadžeri su morali da prate istu liniju. Prinuđeni su da svoj posao obavljaju još profesionalnije.

Mi se trudimo da radimo ozbiljno sa svakim Igračem ili Klubom. Radimo na projektima asocijacije sa najboljim evropskim firmama za sportski marketing. Hoćemo da napredujemo, da bi u budućnosti postali najbolji u sportskom i marketinškom menadžerstvu.

 

„Još uvek aktivna i vodeći me svojim ličnim iskustvom kao profesionalna i internacionalna igračica, uvidela sam koliko je bitno imati sportskog savetnika. Zato što smatram da svaki igrač profesionalac bi trebao da se podredi isključivo održavanju svoje sportske forme, da vodi računa o sebi kako bi mogao ispunjavati svoje sportske obaveze.  Sva ostala van sportska, finansijska, legalna pitanja, kao i u koji ekipu uklopiti tvoj perfil igrača, treba da vodi tvoj menadžer ili savetnik, koji svakako ima veliko poznavanje rukometa uopšte“ – objašnjava osnivač i menadžer Tatjana Medved. 

 

I zbog toga, naša politika poslovanja iznad svega se bazira na kompromisu, poštovanju i uzajamnom poverenju. Kako između Menadžera i Igrača tako i između Menadžera i Kluba.

 

„Igrači za mene nisu klijenti, već iznad svega osobe, i stoga mi je od izuzetne važnosti,  osim sportskog i ekstra sportskog savetovanja, da se razumem u potpunosti sa svakim ponaosob, kako bi ih mogla savetovati i pomoći u svim njihovim potrebama na najbolji mogući način“ – zaključuje Tatjana Medved.

 

Da bi ste stupili u kontakt sa nama, molimo Vas da ispunite formular. Naše kontakt telefonske brojeve kao i e-mail ćete naći na dnu svake stranice.

 

Hvala na poverenju !

Text Box: Persona de contacto:
Text Box: TATJANA MEDVED
Text Box: Móvil - ESP:
Text Box: + 34 670 600 957
Text Box: Móvil - DEN:
Text Box: + 45 222 944 39
Text Box: Tel./Fax:
Text Box: + 34 96 275 89 06
Text Box: Email:
Text Box: sport@santatrade.com

Copyright © Santa Trade S.L. 2003 - 2009

Nota Legal